Huid- en Laserkliniek
Erkende huidtherapeut
Vergoed door zorgverzekeraar

Summer Facial actie

Voor het optimale resultaat bieden wij deze behandelingen aan in een kuur van 3 keer, waarbij je een zonbescherming t.w.v. 49 euro gratis krijgt! Ideaal om je huid goed te blijven verzorgen en beschermen tijdens de zomermaanden. Omdat iedere huid anders is en andere behoeften heeft, stellen wij eerst met behulp van een huidscan en op basis van jouw wensen een plan op.

Glow Facial

De Glow facial staat bekend om zijn hoge concentratie gestabiliseerd vitamine C. Deze sterke antioxidant is essentieel voor de vorming van collageen en helpt tegen pigmentatie, het huidverouderingsproces en zonschade van de huid. Ideaal dus gezien de zomer voor de deur staat. Het doel van deze behandeling is om de cel vernieuwing in de huid te stimuleren en je huid te versterken. De behandeling wordt uitgevoerd in combinatie met microneedling, waarbij er kleine gaatjes in de huid worden gemaakt zodat producten en ingrediënten beter kunnen worden opgenomen. Deze behandeling raden wij zeker aan voor een gevoelige pigment huid, wat daarnaast ook goed helpt voor de hydratatie en egalisatie van je huid!

Pink Peel

De Pink Peel is een favoriet voor anti-aging! Tijdens het huidveroudering proces breekt ons lichaam de fibroblasten, collageen en elastine in de huid af waardoor de huid zichtbaar slapper wordt. De pink peel stimuleert de huidcellen diep in de huid dankzij het KUDTZU ingrediënt en bevordert de collageen en elastine productie. Tijdens deze peeling pakken wij de huidstructuur met fijne lijntjes, verslapping en droogte aan, wat mooie resultaten biedt op het gebied van huidveroudering. De Pink Peel wordt uitgevoerd in combinatie met microneedling, dit stimuleert de werking van je huid en zorgt ervoor dat producten extra goed worden opgenomen. Het resultaat? Een gezonde en stralende huid met optimale collageenproductie. Leuk weetje over deze behandeling: het is ook mogelijk om de hals en decolleté te behandelen voor extra versteviging.

Mela Lightening

Mela lightening facial is onze geavanceerde behandeling voor de aanpak van pigment en melasma (zwangerschapsmasker). De peeling bevat drie types hooggedoseerde Vitamine C én Tranexaminezuur, dit is een belangrijk aminozuur wat een ‘lightening’ effect geeft voor een verhelderende en gelijkmatige teint. De werkzame stoffen in de peeling in combinatie met de microneedling helpt de doorbloeding op gang te brengen en zorgt ervoor dat de huid zich beter kan beschermen tegen UV-schade. Deze peeling raden wij echt aan voor een doeltreffende aanpak van gepigmenteerde onregelmatigheden met als resultaat een verhelderende en gelijkmatige teint.

1 facial behandeling bedraagt €175,-.