Huid- en Laserkliniek
Erkende huidtherapeut
Vergoed door zorgverzekeraar

Behandelmethode

De Summer Facial behandeling bestaat uit 4 stappen.

Reinigen van de huid

Allereerst zullen we de huid goed reinigen. Op deze manier halen we de aanwezige onzuiverheden weg en werken we de gehele behandeling op een schone huid.

Aanbrengen peeling

Daarna brengen we een milde peeling aan om de huid voor te bereiden op de microneedling. Dit zorgt voor een betere doorlaatbaarheid en exfoliatie van de huid. Zo kunnen de werkstoffen die tijdens de microneedling worden gebruikt beter en dieper in de huid worden opgenomen.

Microneedling

Microneedling is een zeer effectieve behandelmethode om de huid in de diepte te vernieuwen en te verstevigen zonder hierbij de opperhuid te beschadigen. Er worden op hoge snelheid minuscuul kleine gaatjes in de huid gemaakt. De behandeling activeert het natuurlijke herstelproces tot diep in de huid, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Na een microneedling behandeling is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger, waardoor littekens, rimpels en andere huidaandoeningen verminderen. Lees hier meer over de microneedling behandeling.

Masker en afsluitende verzorging

De huid wordt vervolgens geboost met een op jouw huid afgestemd masker zodat de huid weer herstelt na de microneedling behandeling. Hierna volgen nog diverse serums en sluiten we de behandeling af met een herstellende crème.

Verschillende facials

Omdat iedere huid anders is en andere behoeften heeft, stellen wij eerst met behulp van een huidscan en op basis van jouw wensen een persoonlijk behandelplan op. Afhankelijk van jouw huidtype bepalen wij de juiste behandeling die past bij jouw huid. Hieronder lees je meer informatie over onze diverse facials:

De Glow facial

Staat bekend om zijn hoge concentratie gestabiliseerd vitamine C. Deze sterke antioxidant is essentieel voor de vorming van collageen en helpt tegen pigmentatie, het huidverouderingsproces en zonschade van de huid. Ideaal dus gezien de zomer voor de deur staat. Het doel van deze behandeling is om het pigment in de huid te stabiliseren, de celvernieuwing in de huid te stimuleren en je huid te versterken. 

De Pink Peel

Is een favoriet voor anti-aging! Tijdens het huidverouderingsproces breekt ons lichaam de fibroblasten, collageen en elastine in de huid af waardoor de huid zichtbaar slapper wordt. De Pink Peel stimuleert de huidcellen diep in de huid dankzij het KUDTZU ingrediënt en bevordert de productie van collageen en elastine. Tijdens deze peeling pakken wij de huidstructuur van fijne lijntjes, verslapping en droogte aan, wat mooie resultaten biedt op het gebied van huidveroudering. Het resultaat? Een gezonde en stralende huid met optimale collageenproductie. Leuk weetje over deze behandeling: het is ook mogelijk om de hals en decolleté te behandelen voor extra versteviging.

Mela lightening facial

Is onze geavanceerde behandeling voor de aanpak van pigment en melasma (zwangerschapsmasker). De peeling bevat drie types hooggedoseerd Vitamine C én Tranexaminezuur, dit is een belangrijk aminozuur dat een ‘lightening’ effect geeft voor een verhelderende en gelijkmatige teint. Deze peeling raden wij echt aan voor een doeltreffende aanpak van gepigmenteerde onregelmatigheden met als resultaat een verhelderende en gelijkmatige teint.

Cocktail Facial

Naast bovengenoemde peelings hebben wij ook nog de Cocktail Facial. Bij deze facial gaan wij nog specifieker op jouw huidtype in en kunnen wij zelf ingrediënten mengen tot de perfecte ‘cocktail’ waar jouw huid op dat moment naar vraagt. Zo hebben wij bijvoorbeeld Vitamine C, hyaluronzuur, glutathione, SPN5 en nog veel meer actieve ingrediënten die we kunnen mengen. 

Door de juiste facial voor jou te kiezen kunnen wij erg doelgericht behandelen. Voor het optimale resultaat bieden wij deze behandelingen aan in een kuur van 3, 4, 5 of 6 keer, waarbij je fijne producten cadeau krijgt! Deze producten bieden de ideale verzorging en bescherming voor je huid na de behandeling tijdens de zomermaanden.

Tarieven

Heb je vragen over de Summer Facial actie of wil je een afspraak inplannen? Neem gerust contact met ons op.

1 behandeling

1 losse facial behandeling bedraagt €175,-

Kuur: 3 behandelingen

Bij een kuur van 3 behandelingen €525,-: Ontvang je de K-Ceutic, een herstellende crème met zonbescherming t.w.v. €55,-

 

Kuur: 4 behandelingen

Bij een kuur van 4 behandelingen €700,-: Ontvang je de K-Ceutic + foamer 15 (40 ml) t.w.v. €75

Kuur: 5 behandelingen

Bij een kuur van  €875,-: Ontvang je de K-Ceutic + foamer 15 (40 ml) + advanced cleanser t.w.v €110

Kuur: 6 behandelingen

Bij een kuur van 6 behandelingen €962,50: Ontvang je de K-Ceutic + foamer 15 (40 ml) + advanced cleanser + 50% korting op je laatste behandeling t.w.v. €197,50