Huid- en Laserkliniek
Erkende huidtherapeut
Vergoed door zorgverzekeraar
Introductie

Wat krijgt u bij een gratis huidscan?

Voorafgaand aan de start van uw eerste behandeling maken we altijd eerst een uitgebreide huidscan voor in uw medisch dossier. Dit wordt gedaan met de OBSERV 520. Dit huidanalyse systeem maakt het onzichtbare zichtbaar, zodat we tot in detail uw huidconditie in kaart kunnen brengen. De OBSERV 520 analyseert de diepere huidlagen en brengt huidproblemen in beeld. De scan maakt foto’s van uw huid in zes verschillende huidanalyse-modi. Op basis van deze resultaten maken wij een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan, afgestemd op uw huid.

De analyse en gemaakte foto’s worden vervolgens na goedkeuring van de cliënt opgeslagen in onze database. Na enkele maanden zal er opnieuw een huidscan gemaakt worden, zodat we kunnen zien in hoeverre de behandelingen de huid hebben verbeterd.

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek met de huidtherapeut inventariseren wij uw wensen.

Uitgebreide huidscan

Direct starten we met het uitvoeren van de huidscan in de Observ 520.

Huidpaspoort

De resultaten van de huidscan zullen wij uitgebreid rapporteren in een huidpaspoort.

Het resultaat van de huidscan

Bekijk hieronder een aantal belangrijke kenmerken die we kunnen meten met de OBSERV 520.

Pigmentatie

Pigmentaties in de huid worden beter zichtbaar. Zonschade en pigmentatie vlekjes die met het blote oog niet waarneembaar zijn zullen ook in kaart gebracht worden.

Huidtextuur

Wij onderzoeken de structuur van uw huid. Fijne lijntjes, beginnende rimpels en poriestructuren worden duidelijk zichtbaar.

Afscheidingen

Afscheidingen die zorgen voor een beschermende laag van de huid worden zichtbaar, zoals de actieve talgklieren en de verdeling van de vetlaag.

Huidtexturen en kleuren

Huidproblemen in de diepere huidlagen worden zichtbaar, zoals een dunne huiddichtheid, diffuse roodheid, gevoelige huid, couperose, rosacea, littekenweefsel en kneuzingen.

Infecties en ontstekingen

Verschillende soorten huidproblemen kunnen we door middel van de huidscan beter onderscheiden. Denk hierbij aan eczeem, schimmelinfecties en huidinfecties.

Afspraak maken

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons

Heeft u interesse in een gratis huidscan? Neem dan snel contact op met Huidzorg Westland. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Reserveer online

Plan uw afspraak eenvoudig in via onze website of bel ons gerust even op.

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak samen met u als klant.