Huid- en Laserkliniek
Erkende huidtherapeut
Vergoed door zorgverzekeraar
Aangenaam

Maak kennis met Huidzorg Westland

Welkom bij Huidzorg Westland, dé erkende huid- en laserkliniek in De Lier waar jouw huid onze prioriteit is! Ons team van toegewijde huidtherapeuten richt zich volledig op jouw persoonlijke hulpvraag. Onze missie is simpel: wij streven naar de hoogste kwaliteit, veiligheid en tevredenheid voor al onze cliënten.

Wat maakt Huidzorg Westland zo bijzonder? Onze persoonlijke benadering is de sleutel tot ons succes. Wij begrijpen dat elke huid uniek is en verdient om met zorg behandeld te worden. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw wensen, zorgen en verwachtingen. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal, want alleen wanneer jij tevreden bent, zijn wij dat ook!

Ons team van huidtherapeuten is gepassioneerd en deskundig. We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de huidtherapie. Of je nu last hebt van acne, pigmentvlekken, littekens, overbeharing of je wilt gewoon jouw huidconditie laten stralen, wij bieden jou eerlijk en deskundig advies. Samen kijken we naar de beste oplossing die bij jouw huid past en streven we naar de meest effectieve resultaten.

Bij Huidzorg Westland werken we uitsluitend met geavanceerde apparatuur en hoogwaardige producten die bewezen veilig en effectief zijn. Je kunt erop vertrouwen dat jouw huid in goede handen is. Onze huidtherapeuten hebben de expertise en ervaring om de behandelingen zorgvuldig uit te voeren, met oog voor jouw comfort en welzijn.

Bij Huidzorg Westland geloven we in transparantie en eerlijkheid. We informeren je volledig over de mogelijke resultaten, risico’s en het aantal benodigde behandelingen. Je kunt erop rekenen dat we altijd open en oprecht zijn, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Samen werken we aan de beste oplossing voor jouw hulpvraag, afgestemd op jouw unieke behoeften en wensen. Bij ons staat jouw tevredenheid voorop, want jouw huid is onze passie!

Team

Maak kennis met onze specialisten

Eigenaresse & Huidtherapeut

Lieke den Hoed

Huidtherapeut

Manon Knijnenburg

Marketing & Communicatie

Gwen Straathof

Team

Meer over ons team

Klik op onze naam om ons nóg beter te leren kennen!

Lieke den Hoed

Als huidtherapeut en eigenaresse van Huidzorg Westland, voel ik me ontzettend gelukkig en gepassioneerd over mijn vak. Mijn loopbaan begon met het voltooien van mijn opleiding Huidtherapie aan De Haagse Hogeschool. Na het behalen van mijn diploma, heb ik waardevolle ervaring opgedaan in een andere kliniek. Maar in 2020 besloot ik de sprong te wagen en mijn eigen praktijk te starten, en dat was de beste beslissing die ik ooit heb genomen.

Het geeft een dankbaar gevoel om iets te kunnen betekenen voor mijn gewaardeerde cliënten. Het is mijn passie om hen te helpen zich zelfverzekerd en comfortabel in hun eigen huid te voelen. Door de nieuwste technieken en behandelingen toe te passen, streven we samen naar de beste resultaten.

Bij Huidzorg Westland draait alles om persoonlijke aandacht en zorg op maat. Ik geloof dat elke huid uniek is en verdient om met liefde en zorg behandeld te worden. Daarom neem ik altijd de tijd om goed naar mijn cliënten te luisteren, zodat ik hun specifieke behoeften en wensen volledig begrijp. Met mijn expertise en ervaring streef ik ernaar om oplossingen te bieden die passen bij hun persoonlijke situatie.

Het is mijn missie om continu mijn kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen, zodat ik altijd de meest effectieve en innovatieve behandelingen kan aanbieden. Door voortdurend te blijven leren en te investeren in de nieuwste technologieën, zorg ik ervoor dat mijn cliënten altijd de best mogelijke zorg ontvangen.

Samen zorgen we voor een gezonde, stralende huid waar je trots op kunt zijn!

Mijn favoriete behandeling:
Laat me je meenemen in een van mijn favoriete behandelingen: IPL in combinatie met een chemische peeling. Met IPL kunnen we huidverkleuringen als pigment en roodheden effectief aanpakken, terwijl de chemische peeling zorgt voor huidvernieuwing en een verjongende boost. Gecombineerd vormen ze het ultieme dreamteam om cosmetisch storende huidproblemen aan te pakken.

De skincare waar ik niet zonder kan:
Waarom de Foamer 15% en de C25 Cream van Dermaceutic mijn absolute favoriete producten zijn? De Foamer 15% geeft mijn huid een verfrissende boost, verwijdert onzuiverheden en zorgt voor een stralende en gladde teint. De C25 Cream… die is gewoonweg geweldig! De antioxidanten in deze crème beschermen mijn huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en laten mijn huid er stralend en gezond uitzien.

Manon Knijnenburg

Hi! Mijn naam is Manon Knijnenburg en ik ben sinds augustus 2022 werkzaam als huidtherapeut bij Huidzorg Westland. Ik ben 26 jaar en ben een geboren en getogen Lierenaar. Dansen is écht mijn passie, daar kan ik mijn ei in kwijt en hier haal ik mijn energie uit. Het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen bij hun huid-hulpvraag zowel op medisch als cosmetisch gebied. Deze combinatie maakt mijn werk uitdagend en gevarieerd.

Mijn favoriete behandeling:
Microneedling waarbij ik eindeloos kan combineren met ingrediënten om veel verschillende indicaties te kunnen behandelen zoals pigmentaties en acne littekens. Daarnaast krijg ik ook veel voldoening van oedeemtherapie om de kwaliteit van leven van deze patiënten te verhogen.

De skincare waar ik niet zonder kan:
De C25 Cream en Light Ceutic van Dermaceutic en daarnaast óók de Sunblock SPF 50 van Renophase zijn de producten waar ik echt niet zonder kan! Deze producten vind ik heel fijn omdat je echt al huidverbetering kan zien na het aanbrengen van de producten, de huid is meer in balans en werkt ook gelijk preventief op pigmentaties en huidveroudering.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten in de kliniek en samen te kunnen werken aan huidverbetering 🙂

Gwen Straathof

Hi, ik ben Gwen en ik werk met veel plezier bij Huidzorg Westland. Tijdens mijn vorige baan in de marketing en communicatie miste ik de passie voor een vakgebied. Deze vond ik in de huidtherapie en daarom ben ik in 2021 opnieuw de schoolbanken in gegaan om de switch te maken naar deze mooie sector. Momenteel ben ik nog in opleiding voor Huidtherapeut aan De Haagse Hogeschool en leer ik veel over de huid bij Huidzorg Westland. Om mijn vorige opleiding en mijn creativiteit in te kunnen zetten werk ik voornamelijk aan al de communicatie-uitingen van Huidzorg Westland en kan ik langzaam het werkveld inrollen als behandelend huidtherapeut. Door mijn twee werkvelden samen te voegen heb ik de gouden combinatie gevonden in mijn werk.

Mijn favoriete behandeling:
Zonder twijfel de chemische peeling, even de huid een boost geven. Het geeft een natuurlijke glow op mijn gezicht!

De skincare waar ik niet zonder kan:
Hmm eigenlijk heb ik er meer maar als ik echt moet kiezen…de Advanced Cleanser en de Foamer 15 samen. Door deze als double cleanse te gebruiken wordt mijn huid schoon en voelt heerlijk zacht aan voordat ik mijn andere producten aanbreng. Zo ben ik klaar voor elke nieuwe dag!

Hopelijk zien we je snel in de kliniek!