Huid- en Laserkliniek
Erkende huidtherapeut
Vergoed door zorgverzekeraar

Beoordelingen

Fleur
2 november 2022

Goede therapeuten en fijne service! Voelt je hier helemaal op je gemak!

Iris
22 februari 2022

Ik ben laatst langs geweest voor een behandeling in de praktijk. Wat een fijne locatie, prachtige inrichting en fijne dames die daar werken. Ik werd gelijk warm verwelkomd en ging daarna met Myrthe mee de behandelkamer in. Ik ben ontzettend zorgvuldig én persoonlijk geholpen. Ik ben razend enthousiast en zie mijn huid met de dag verbeteren. Eerder heb ik van alles geprobeerd met mijn huid, maar tevergeefs. Ik ben blij dat ik ooit deze praktijk heb mogen vinden.

Jolanda
12 november 2021

Mooie kleinschalige praktijk voor huidtherapie, dit was mijn eerste ervaring, en ik ben echt zeer positief.

Heb al diverse zalfjes via dermatoloog afgelopen jaren gebruikt tegen Rosacea, maar voelde me hier pas echt begrepen, er werd ruim de tijd genomen. Myrthe nam een huidanalyse af en ik kon direct de foto’s zien, echt een eye opener. Ze heeft echt kennis van zaken, ze is vriendelijk en professioneel, legt alles heel goed vooraf uit en ook tijdens de behandeling zelf en daarnaast is ze ook eerlijk over het te verwachten resultaat. Ik voelde me er gelijk op mijn gemak.

Kreeg advies en een proef tube mee om thuis te gebruiken.
Ik kom graag terug en kan deze praktijk zeker aanbevelen.

Ingeborg
29 oktober 2021

Ik ben erg tevreden over de behandelingen bij Huidzorg Westland. De resultaten van de behandeling van eczeem in mijn gezicht en hals zijn boven verwachting! Na jarenlang gesmeerd te hebben met verschillende (hormoon)zalven van de dermatoloog, ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Met gebruik thuis van goede producten, in combinatie met behandelingen in de praktijk, ben ik zo goed als van mijn huidprobleem af. Ik ben heel prettig geholpen door Myrthe; ik ervaar haar als een kundige professional.

Sanne
28 oktober 2021

Huidzorg Westland is heel professioneel met een hele fijne en persoonlijke benadering. De sfeer is super fijn en je voelt je gelijk helemaal op je gemak. Super bedankt voor de behandelingen en jullie behulpzaamheid 🙂

Rosa

Professionele hulp en goed advies, een open en gezellige sfeer.

Anouk van Rijn

Ik ben heel tevreden over de behandelingen bij Huidzorg Westland. Er wordt goed en kundig advies gegeven en de behandelingen hebben zichtbaar effect.

Peggy
24 september 2021

Wat een professionele huidzorgkliniek is dit! Ik ben erg fijn geholpen door Myrthe; uitgebreide huidanalyse gekregen, met goede producten behandeld (erg gevoelig huidje) en wat handige tips meegekregen voor thuis. Ik kom hier graag vaker terug, zeker een aanrader!

Puck
27 augustus 2021

Ik ben heel erg blij met de behandelingen van Huidzorg Westland. Lieke en Myrthe hebben veel aandacht voor je en geven mij de juiste adviezen.