Huid- en Laserkliniek
Erkende huidtherapeut
Vergoed door zorgverzekeraar

Beoordelingen

Ilona
29 maart 2024

Ik ben fijn geholpen door Manon. Goede uitleg van de behandeling, nazorg afspraak en een heel mooi resultaat! Echt aan te bevelen!

Thessa Steenks
19 februari 2024

Ik kom bij Huidzorg Westland voor oedeemtherapie. Manon helpt mij hier heel goed mee. De dames zijn allemaal vriendelijk en je wordt gezellig ontvangen!

Thessa Steenks
14 februari 2024

Ik kom bij Huidzorg Westland voor de oedeemtherapie. Ik ben heel blij met Manon. Zij helpt mij hier heel goed mee. Zeer vriendelijke meiden, ik kom hier graag!

 

Emily
18 juli 2023

Al jaren op zoek naar de juiste make-up voor mijn huid. Door mijn sproeten kan ik niet zomaar alle soorten foundation gebruiken. Door het product advies van Huidzorg Westland heb ik de perfecte make-up look gevonden die mijn sproeten niet doen vervagen en mijn gezicht natuurlijk opgemaakt doen laten lijken. Ik kan niet meer zonder. Ben heel goed en professioneel geholpen.

Kirsten Boon
14 juni 2023

Goede therapeuten en fijne service!

Chardee Kroonen

Sinds de opening kom ik al bij Huizorg westland. Hele mooie praktijk waar je altijd goed word geholpen. Erg blij met deze meiden!

I Oosterhuis

Fijn geholpen, goed resultaat!

Daisy Spit

Je word altijd super fijn geholpen bij huidzorg westland. De behandelingen zijn goed en het personeel is super vriendelijk.
Ik ben echt heel tevreden. Mijn huid ziet er zoveel beter uit!

Madelon

Sinds januari gestart met een behandelplan bij Manon. Wordt altijd fijn geholpen. Ze neemt de tijd voor je en beantwoordt met alle liefde elke vraag.

Julia's

Hele fijne huidzorgpraktijk waar ik graag kom voor verschillende behandelingen!

Nannet van Rijn

Zeer tevreden over Huidzorg Westland. Ik heb verschillende behandelingen gehad. En dit heeft een mooi resultaat geleverd. Ook voor de producten krijg je goed advies wat bij jou huid goed aansluit!

Manon de Zeeuw

Met veel zorg en aandacht wordt er een passend behandelplan opgesteld. In combinatie met fijne producten ben ik meer dan tevreden over de behaalde resultaten.